A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради

Герої країни, Воїни Світла, Захисники та Захисниці України!

Вітаємо всіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисників України, Днем Українського козацтва та 80-річчям створення УПА. У це величне свято сьогодні висловлюємо щиру вдячність відважним воїнам, які гідно зустріли московського ворога, показали свою міць і незламність. Доземно вклоняємось героям, що віддали життя за незалежність України. Згадуємо звитяжні подвиги козаків, що здавна виборювали свободу Вітчизни. Просимо Божу Матір взяти Україну під свій Покров. Нехай Небесна Владичиця захищає від усякого лиха, оберігає народ, надає сил на нові звершення та перемоги. Міцного здоров'я, відваги, мужності, незламності духу, мирного неба та благополуччя всій Україні!

12:36 14.10.2022

Святкова зустріч освітян Радехівщини!

 29 вересня 2022 року в Радехівській школі мистецтв імені митрополита Андрея Шептицького відбулася святкова зустріч працівників освіти. Голова Червоноградської районної військової адміністрації Андрій Дяченко нагородив грамотами вчителів початкових класів Радехівської громади, які успішно пройшли сертифікацію. Із вітальним словом виступили також  голова Радехівської міської ради Степан Коханчук, начальник відділу організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради Галина Красіцька та голова об'єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Михайло Тиркала. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять директора Радехівської ДЮСШ Андрія Наконечного, який героїчно загинув, поклавши своє життя за мирне майбутнє України.  Усі колективи закладів освіти отримали подяки за свідому громадянську позицію та патріотизм, любов до України, за вагомий внесок у    волонтерську діяльність Радехівської громади та з нагоди Дня працівників освіти. Додали  святкового настрою вихованці та педагоги Радехівської школи мистецтв імені митрополита Андрея Шептицького, які підготували для всіх учасників наради музичне вітання.

13:39 30.09.2022

З 1 вересня!

День знань – це завжди тепле та по-особливому бентежне свято для всіх, хто приходить вчитися, отримувати нові знання, для батьків та вчителів. Тож  бажаємо учням та вихованцям нашої громади сил, завзяття, наполегливості й цілеспрямованості, пізнавальних уроків, галасливих перерв, цікавих знайомств з великими людьми історії, захоплюючих подорожей по різних країнах, пізнавальних  експериментів і веселих конкурсів! Вчіться, освоюйте та осягайте нові науки! Ви  -  наше майбутнє!      

10:15 01.09.2022

Все задля перемоги!

28 серпня 2022 року з нагоди святкування 550 річниці заснування міста Радехів у міському парку проходила благодійна патріотична акція по збору коштів на потреби ЗСУ, яку організовувала Радехівська міська рада спільно з БО «БФ» Радехівські господині» та МЦФ ЗН «Спорт для всіх». Працівники відділу організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради та заклади освіти м. Радехів взяли безпосередню участь у благодійній ярмарці.

10:11 30.08.2022

Вхід для адміністратора