A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради

Річний звіт за 2021-2022 н.р.

Дата: 17.05.2023 10:40
Кількість переглядів: 15

Мета: Подальше утвердження відкритої і демократичної державно громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності директора.

          Заклад дошкільної освіти (ясла - садок) «с.Бишів» є закладом загального розвитку, в якому забезпечується фізичний, розумовий і психологічний розвиток дітей, навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами оздоровлення дітей віком від двох до шести років.

          Зараховування дітей до закладу дошкільної освіти «с.Бишів» здійснюється на підставі заяв батьків, медичної довідки про стан здоров’я дитини, довідки про щеплення, свідоцтва про народження дитини.

          У закладі функціонують дві різновікові групи:

  1. Старша різновікова Бджілка  вихователь Поздровська Г.М
  2. Молодша різновікова Барвінок вихователь Рибак І.В

Підмінний вихователь Глушко О.Я

Музичний керівник Бойчук М.П

Санітарно-просвітницьку роботу в ЗДО проводить медична сестра Корпанюк З.З

Штат закладу складається із 13 осіб.

Дитячий садок відвідує 32 дітей:

  • Діти з сімей учасників АТО – 1 дитина
  • Діти з малозабезпечених сімей – 2 дитини
  • Діти з багатодітних сімей – 5 дітей
  • Діти-сироти – 1 дитина

Пріоритетним завданням для розвитку дітей в ЗДО є формування психологічної зрілості та готовності до навчання в школі (життєві компетентності, мотивація, саморегуляція, вміння спілкуватися, інтерес до пізнавальної діяльності) 

Наші педагоги звертають особливу увагу на взаємодію з сім’ями, при щепленню дітям дошкільного віку базових цінностей: доброти, дружби,  любові, відповідальності, відчуття краси.

ЗДО с.Бишів згідно проекту має два ігрових приміщення, музичний і спортивний зали кабінет директора, кабінет медичної сестри , харчоблок, пральну кімнату.

Згідно нормативів  санітарно-гігієнічних вимог та специфіки роботи закладу обладнано також необхідні приміщення: спальні кімнати роздягальні та кабінети гігієни.

Продовж навчального року мною особисто та педагогами закладу висвітлюється інформація про життя вихованців в закладі цікаві моменти життя наших дітей в соціальній мережі Facebook, на сторінках районної газети.

В дошкільному закладі окрім занять та ігор регулярно проводяться спортивні та музичні розваги, святкові ранки, вікторини, ігри-драматизації, конкурси та інші цікаві заходи.

В ЗДО створено систему контролю за виконанням вимог техніки безпеки та охорони праці, харчуванням дітей, виконанням працівниками своїх посадових обов’язків.

Адміністрація закладу   вжила заходів  щодо обмеження доступу сторонніх осіб до закладу.

На протязі 2020-2021 року завдяки бюджетним коштам для закладу було придбано:

  • Два комплекти постільної білизни 64 шт.
  • Рушники махрові 64 шт.
  • Рушники для ніг 32 шт.
  • Робочий інвентар
  • Посуда
  • Антисептики
  • Наматрацники 32 шт.
  • Тюль для вікон у музичний зал
  • Фільтри для води

Було проведено санітарний ремонт приміщення.

 

 

 

Директор ЗДО ______________О.Корнацька


« повернутися

Вхід для адміністратора